İzlediği K-Dramalar ve hayatın yoğun temposu arasın da gidip gelen genç kızın bloğuna hoşgeldiniz :)) Not ; Eğer uzun süre ortalıkta yoksam,ya işteyimdir ya da işteyimdir :D ♥ ♥

31 Aralık 2014 Çarşamba

2015 - Yeni bir yıl,yeni umutlar ..

EVEETTT Bugün 31 Aralık yanii koskoca bi senenin sonu! Şöyylee bi Son diyince dünyanın sonuymuş gibi algılanıyor.Hayır hayır!! Daha herşey devam ediyor.Henüz hiçbirşey bitmiş değil ^.^ Fakat ne çok gün geçirmişsin değil mi? Acısıyla,tatlısıyla.Şöyle bir dön bak arkana ; Doğduğun yıldan şu zamana ne çok şey geçirmişsin öyle.Bazı zamanlar oldu ; Deli gibi ağladığımız derdimize çare bulamadığımız.Bazı zamanlar oldu sevinçten çığlık attığımız :)) 
Şimdi bakıyoruuz ve hepsi geçmişte kaldı..Çoğu zaman eskiler daha güzel ilan edilir,öyledirde!.. Tabii eskiye değiil şimdiye bakmak lazım.Çünkü şu zamanlar şu saniyelerde yıllar sonra mazi kalıcak :)) Olabildiğince güzel geçirmemiz gerek şu zamanları..Evet bu sene peek fazla sevilmeyen bir sene.Çünkü çok acı kayıplarımız oldu.Aramızdan sevdiklerimiz ayrıldı üzüldük,ağladık.Fakat bugün 365 günün son günüü sizcede yeni bir sayfa açmak için yeterli bir sebep değil mi? Evet geri sayımdan sonra pek fazla birşey değişmeyecek ama siz değişin! Eskisi gibi olmayın.Daha güçlü olun.
Allahın size nasip ettiği ömrü olabildiğince güzel değerlendirin.
Kısacası her sn bizim için çok değerli.Bugün özel bir gün.Kırdıklarınız varsa özür dileyin, kırıldıklarınız varsa affedin.Sevdiğiniz varsa açılın dökün bütün içinizdekileriii..Olursa olur olmazsa komik bir anı olarak kalır ;))

Yeni yıl size ;
Aşk
Bol bol uyku 
Mutluluk
Sevdiğinizi görebilme fırsatı
Az Cesaret
Başarı
Sıkı dostlar
Yeni sırlar

Getirsiin ♥ Nice mutlu yıllara 2.0.1.5

6 yorum:

  1. Yeni yılın kutlu olsuun nasukii admiin :D

    YanıtlaSil
  2. Biraz saçma olacak ama :D
    Sevdiğinizi görebilme fırsatı ve altındaki hangi anime manga?
    Ya da sadece çizim mi? :)
    Çok tatlılarda o yüzden hemen mangaysa okumak animeyse izlemek istedim :D ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef sadece çiziim :))

      Sil
    2. Çok üzüldüm vallahi :\ İçimde heveste oluşmuştu :))

      Sil
  3. İnşallah yeni yıl sana da dilediklerini getirir :) blogunu yeni buldum ama çok sevdim, takipteyim bundan sonra :)

    YanıtlaSil