İzlediği K-Dramalar ve hayatın yoğun temposu arasın da gidip gelen genç kızın bloğuna hoşgeldiniz :)) Not ; Eğer uzun süre ortalıkta yoksam,ya işteyimdir ya da işteyimdir :D ♥ ♥

3 Eylül 2014 Çarşamba

EunB'den acı haber - Ladies Code

 • Bu haberi dün saat 3-4 arası görmüştüm ve şok oldum..Durup dururken ağlamaya başladım.Ne kadar kötü bir durum.22 Yaşında daha yolun başında olan gencecik bir kızın hayata veda etmesi.Kimsenin aklından dahi geçmezdi.Ne kadar ani oldu.Kimsenin beklemediği bir anda.Grup arkadaşlarına,fanlarına ve ailesine Allah sabır versin.Günahlarını affetsin.

Olayın açıklaması : Ladies Code grubun aracı yağmur nedeniyle kaygan yolda kaza yaptı ve bu trajik kaza 22 yaşındaki üye EunB'nin ölümüne neden oldu.Güney kore'de gece 1:20 sıralarında grubun aracı yeongdong otoyolunda kaza yaptı.Bu kaza sonucu EunB ve aracın sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken diğer 4 kişi yaralı olarak araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.(Araçta grup üyesi EunB , sojung ve rise dışında iki stilist ve sürücü olmak üzere toplam 6 kişinin olduğu belirtiliyor.
Son dakika gelişmeleri ; Araba kazası yüzünden hayati tehlikesi olan ladies code grup üyesi Rise yaşam savaşını kaybetti.7 eylül 2014 tarihinde hayata gözlerini yumdu.
EunB'nin resimlerinden oluşturduğum vidio..
Hoşçakal EunB ♥

3 yorum:

  1. ne kadar kötü ve acı bir durum.Daha 22 yaşında hayata sözlerini yummak.Fanlarıda beter durumdalardır şuan :'(( Özellikle ailesi.Allah sabır versin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef...Kısa ve gelip geçici bir sınavdayız sadece.Ölüm hiç ummadığımız zamanda gelir :'/

      Sil