İzlediği K-Dramalar ve hayatın yoğun temposu arasın da gidip gelen genç kızın bloğuna hoşgeldiniz :)) Not ; Eğer uzun süre ortalıkta yoksam,ya işteyimdir ya da işteyimdir :D ♥ ♥

1 Mart 2015 Pazar

Baby Kara Üyesi Sojin..

Çok erken haberim oldu ama yazma fırtasım hiç olmadı.Çoğu kişi gibi duyduğum an şok oldum ve çok üzüldüm! Yine mi gepgencecik bi hayat soldu.Peki ya neden?! Bi kızı depresyona sokmak neyinize yaradı! Alın yine bi hikaye daha ölümle sonlandı.Evet herkes eninde sonunda ölücek ama neden sojin'in hikayesi bu kadar kısa sürdü.Az çok alıştık artık bu tarz durumlara.K-pop'ta ilk değildi eminim sonda olmayacak.Böyle intiharlar,depresyonlar,üzülmeler,ağlamalar devam edicek.Bizim içinde ne kadar kötü bi durum.Hayatlarımız,idollerimiz,ilham kaynaklarımız tek tek gidiyor ve bizim elimizden hiçbirşey gelmiyor.Dünya acımasız bir yer.
Olayın tamamı :
Hankook Finance tarafından yapılan açıklamaya göre 24 şubat tarihinde saat 02.07 sularında bir apartman bahçesinde baygın halde bulundu.Polis çağrıldı.Ne yazık ki şahıs yakın bir hasteneye sevk edilmesinin hemen ardından vefat etti.
Sojin 5 yıldır DSP Entertainment altında bir stajyerdi.Canlı yayında yayınlanan ‘’KARA PROJECT’’ programına katılmıştı.SonuçtaSojin KARA üyesi olamamıştı.Ayrıca Sojin’in son zamanlarda depresyondan muzdarip olduğu söyleniyor.Polis apartmandan atladığı düşüncesi üzerinde duruyor.
10Asia’nın haberine göre Sojin ölüm anında DSP stajyeri değildi.DSP yetkilisinin ’’ DSP Entertaintment yaklaşık 1 ay önce Sojin’le olan kontratı sona erdirmek için karar verdi’’ şeklindeki açıklama 10Asia tarafından yayınlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder