İzlediği K-Dramalar ve hayatın yoğun temposu arasın da gidip gelen genç kızın bloğuna hoşgeldiniz :)) Not ; Eğer uzun süre ortalıkta yoksam,ya işteyimdir ya da işteyimdir :D ♥ ♥

12 Temmuz 2014 Cumartesi

A Millionaire's First Love / 2006 / Güney kore

A Millionaire's First Love
 Merhabalar efendimm ... Daha yeni izlediğim dram/romantizm filmiyle sizlere geldim.İzler izlemez buraya yazıyımda hemen aklımdan uçup gitmesin.Gerçi pek aklımdan silinecek bir film değildi ya orası ayrı.Ben çok fazla severim dram / romantik filmleri dizileri.Ya filmin/dizinin sonunda favori karakter ölür yada kaza yaparlar vs. işte bunlar sayesinde izlediğim film/dizi hemen aklımdan silinmiyor.Mesela "Gu family book" Dam yeo wool (Bae suzy)'nin son anları hala aklımdan çıkmadı.Hele choi kang chi (Lee seung gi)'nin ağlayışları.
 Dram güzel , güzelde oyuncularında çok katkısı oluyor.Eğer rolünü iyi oynayabiliyorsan tamam artık izleyen seyirci ağlamaya hazır! demektir.Evet gelelim yine "A Millionaire's First Love"ya.
Dizinin sonunda ağlamışlığım çok fazla var.Gözyaşlarımı tutucam tutucam dedim ı ıı ııı Olmadı :/
Dram severlere fazlasıyla öneririm "perfect" bir film olmuş .. Benden 10/10 aldı.
• KONUSU •
Kang Jae-kyung zengin,kibirli ve şımarık bir çocuktur. Dedesi bir gün eğer bir kasabaya taşınıp orada mezun olmayı başaramazsa onu tüm mirasından pay bırakmayacağını söyler. Kang Jae-kyung taşındığı kasabada bir kızla tanışır ilkten hiç sevmesede bir süre sonra kızdan hoşlanmaya , onu önemsemeye başlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder