İzlediği K-Dramalar ve hayatın yoğun temposu arasın da gidip gelen genç kızın bloğuna hoşgeldiniz :)) Not ; Eğer uzun süre ortalıkta yoksam,ya işteyimdir ya da işteyimdir :D ♥ ♥

14 Eylül 2018 Cuma

Bloğa Dizi ile Geri Dönüş! #ARE YOU HUMAN TOO?


Merhabalar efendiiiimmm merhabalarrr...Çok uzun bir aradan sonra tekrar bloğa dönme kararı aldım.Bakıyorum da en son ki gönderi postum taa 2015 senesinde imiş.Nasıl oldu da bloğum da yazmayı bıraktım ben bile şaşkınım.Oysa ne çok severdim yeni bir k-drama bitirdiğim de buraya koşarak yazmayı,yeni bi ost keşfettiğim de burada paylaşmayı ah ahh.En son bu bloğu yönetirken 14-15 yaşların da lisenin beni nasıl harmanlayacağını bilmeyen içi umut dolu garip bir kızdım.Bilmiyorum ya tabi herşey güzel olacak falan sanıyorum :D Liseye geçtim deee bu sene 12.bile oldum :)) Çok yakın da ise 18'e basıyorum.Malum bu sene YKS (üniversiteye giriş sınavı) nın olduğu sene.Bloğa dönme kararı aldım elbet almasına da ne sıklıkla giripte post atarım pek bilemiyorum.Her blogger de olan bir sorundur bu zaten.Hayatın yoğun temposu,yoruculuğu,sıklığı alıııır koparır seni sevdiğin şeylerden..Zaman dahi bulamazsın! Ama öyle ama böyle sevdiğin şeylerden kopmamak şart! :)) Geldim,gelmişken de eli boş gelmeyeyim diyip size mükemmel bi Kore dizi önerisi ile geldim.O zaman bana "hoşgeldin" size de iyi seyirleeerrr...:) ♥


#1.ARE YOU HUMAN TOO ?
(Sen de insan mısın?)
İlk bölüm yayın tarihi: 4 Haziran 2018
Son bölüm yayın tarihi: 7 Ağustos 2018
Bölüm sayısı: 36
Kanal: KBS2
Tür: Bilimkurgu, romantik, dram
Nam Shin (Seo Kang Joon), zengin bir ailenin oğludur ve beklenmedik bir kazadan sonra komaya girer. Beyin bilimleri ve yapay zekada uzman biri olan annesi Oh Ro Ra da tıpkı oğluna benzeyen Nam Shin II adında bir android yapar. Nam Shin III bundan sonra oğluymuş gibi davranmaya başlar ve yanlış davranış sonucu zorunlu olarak aldığı koruması Kang So Bong'a zamanla aşık olarak işler çıkılmaz bir hal alır.
Öncelikle başrol kızımıza değinmek istiyorum.Dizinin ilk başların da pek ısınamamıştım kendisine şahsen aynı şekil de birçok izleyici de benimle aynı fikir ve yorumda idi.Fakat zamanla (benim açımdan) hem kız hem oyunculuğu mükemmel gelmeye başladı gözümde.Sonradan bi değişiklik mi yaptı,yoksa role daha mı çok adapte olundu bilinmez ama Nam-sin 3 ile Kang-So bong arasın da inanılmaz güzel bir bağ kurdum.
are you human too tumblr ile ilgili görsel sonucu
Nam-sin 3'e gelirsek namı diğer Seo-Kang joon...Ahhh o nasıl bir oyunculuktur Allahım.Sen tek bir insansın,nasıl 2 karakteri de farklı farklı hissettirebiliyorsun Nam sin! Dizi boyunca ağzımdan eksilmeyen cümle "Nam-sin'den nefret ediyorum! İğrenç bi karakter hem fiziksel hem ruhsal." derken Nam-sin 3'e gelince "Allahım şu tatlılığa bak! Ne güzel bir karakter.!" diyip diyip durmuşluğum var.Oysa ki ikiside aynı insan..bu nasıl oldu hala anlamış değilim.Ruh olarak bırak fiziksel görünüş olarak bile kötü geliyordu nam-sin.
are you human too tumblr ile ilgili görsel sonucu
Dizide bir süreliğine gıcık bulduğum karakterlerden biri ise Nam-sin ve Nam-sin3'ün annesi OH-RO RA.Nam-sin (esas oğlan) küçükken kaçırıldıktan sonra annesi onu tekrar almaya geliyor lakin bu sefer nam-sin gitmiyor ve birdaha annesinin buraya gelmemesini istiyor.(Sırf annesine birşey olucak korkusundan) Oh Ro-Ra oğlundan yana bütün ümitleri kesiyor ve ona benzeyen tıpa tıp Nam-sin3'ü yaratıp,hayata geçiriyor.Normal android bir robot gibi değil tıpkı bir insan gibi! Karakter ve huy olarak Nam-sin (esas oğlan)'dan çok çok farklı ve daha iyimsir bir robot.
Bu kadın bu robotu yapıp oğlum diye seviyor sevmesine bu yandan bi sıkıntı zaten yok.Lakin Esas oğlanı Nam-sin'i bulunca Nam-sin 3'ü 2.ci plana atıyor mu? ATIYOR.Hatta 'öldürme düğmesi' ile onu öldürmeyi bile düşünüyor.Bu dünyaya 2 Nam-sin'in çok olması kanaati ile.Dizinin son bölümlerine kadar bu böyle devam ediyor.Aynı şekil de kadına olan hıncım da...Lakin bundan sonrası DRAMA! 
are you human too tumblr ile ilgili görsel sonucu
SPOİLER ! SPOİLER ! SPOİLER! SPOİLER ! SPOİLER ! 
Dizinin sonlarına doğru Oh-Ro-Ra Nam-sin3'ü öldürmeye kıyamaz ve onu artık tam anlamı ile Kang-So Bong'a emanet edip onunla yaşamasına müsade eder.Nam-sin3 artık Oh-Ro-Ra (annesi) himayesi altından çıkar ve Kang-So Bong'la yaşamaya başlar.Lakin dizinin kötü adamı Yu-Oh Seong nam-sin3'ü yok etmeye çalışır ve tepeden biryerden üzerine ağır variller atarak onu parçalamaya çalışır.Lakin annesi de aynı ortamdadır ve oğlunu iterek kendisi kurban olur.Oh Ro-Ra o arada ölür.
***Evet burda deli gibi ağlamaya başlamıştım***
Ä°lgili resim
Nam-Sin dizi boyunca annesine hep onun düşmanıymış gibi davranmış ve ölüm haberini alınca yaptığı hataları anlayıp kahrolup,ağlamaya başlamıştır.
Dizi finale doğru çok fazla drama bağladı.Son iki bölüm baya hüngür hüngür ağlıyorsunuz orasını bi netleştirelim.Sona doğru Nam-sin3'e birşeyler oluyor 1 yıl falan geçiyor vsvsvs Çok fazla detaya girmiyorum çünkü baya spoilere kaçıyor artık.Dizi inanılmaz kaliteli ve kurgu çok iyi..Aynı şekil de yerine oturmayan bir tane karakter yok.Dediğim gibi Kang-So bong karakteri başta sizi zorlayabilir lakin bölümler ilerledikçe kızı benim gibi seveceğinize eminim! ♥ 
are you human too tumblr ile ilgili görsel sonucu
Ä°lgili resim
Ä°lgili resim
Ä°lgili resim
are you human too love tumblr ile ilgili görsel sonucu

3 yorum:

  1. Ben de bu diziyi yeni bitirdim,sen de çok güzel anlatmışsın.Gerçekten çok mükemmel bir diziydii!

    YanıtlaSil
  2. Dizi çok hoşuma gitti hemen başlıyorum.Zaten robot konulu dizileri çok seviyorum admiinciğim ^•^

    YanıtlaSil
  3. Her bölüm aylarında ağladım ya bu nasıl bir dizi bnim gerçeklik altın allak bullak oldu... Derhal ikinci sezon gelmeli

    YanıtlaSil